Om oss

  • Åpningstider

    Mandag, Tirsdag 09-1500

    Onsdag - Torsdag 09-2100

    Fredag 09-24

    Lørdag 12-24

Marte Bye Sørnes

Barkeeper

Barkeeper og datter av en ølnærd fra Båtsfjord. Vi så umiddelbart potensialet og hyrte Marte på dagen.

Jørgen Jakola

Økonom, barkeeper og utskutt medarbeider

Vår ferdigstuderte økonomistudent som holder i regnskapet, jobber i pub og er vår utskutte medarbeider når det er events ute av huset. Tidligere langrennsløper, og fiskebærer.

Andreas Mydland

Barkeeper

Med et etternavn som forplikter i Skippergata 15, har Andreas Mydland full oversikt over det meste. Brygger litt selv mellom vaktene og er godt over gjennomsnittet interessert i fruktøl og IPA av alle typer.

Alf Tore Aronsen

Bryggesvenn

Bryggesvenn og tusenkunstner. Husker alt, og alle. I så måte en perfekt ressurs til å hjelpe Christian når det koker. Tar stor stolthet i å gjøre ting riktig og har vært ansatt hos oss siden vi stod i et nedslitt lokale på Stakkevollvegen.

Tomm Tverrå Solheim

Kjøkkensjef

Kjøkkensjefen med ballast fra flere gode kjøkken som vi kjenner i bybildet. Hidr, T Tapas, Emmas Drømmekjøkken, Ishavshotellet og Skarven for å nevne noen. Det må være syre i maten, og balansen finner han alltid. Nytt på matkartet er å koke maten i øl, gjerne direkte fra Christians kjele. Tom skal styre Cateringen og sette opp menyen til kjøkkenet i bryggeriet, hvor vi serverer dagens lunch og dagens middag. Sammensetningene av rettene er gjennomtenkte og settet handverkspreg på tallerkenen.

Tom sykler ikke til jobb.

Espen Wilhelmsen

Kokk

Kokk og «wingman» til Tom. Nøyaktig, og kompromissløs når det kommer til kjøkkenet. Etter han kom til oss har han ikke sett seg tilbake til Ishavshotellet, Gardermoen eller Snøhotellet i Kirkenes. Når det ropes og smelles på kjøkkenet og det er mye å gjøre er det godt å lene seg til arbeidsjernet Espen

Har ikke begynt å sykle ennå, men det finnes en skjult plan.

Anders Elde

Daglig leder

En av de to «founding fathers» som opprinnelig er kokk, og har jobbet på flere restauranter og hoteller i både Nordens Paris og Tigerstaden. Ønsker et sterkt matfokus på ølene og ser til at det er en sammenheng mellom hand og hode. Hovedoppgave i B13 er å spre evangeliet utover til bedrifter, puber, dagligvare og eventbyråer som bruker oss flittig. Anders holder også tråden direkte mot Mydland som er vår leverandør på lokale kjøttprodukter.

Har en Cyclocross som straffes til og fra jobb, en elsykkel og fire barnesykler i garasjen.

Christian Sæther Riksheim

Bryggerimester

Den andre, han som faktisk brygger ølet. Diplomutdannet ølbrygger fra Den danske Bryggerihøgskolen, og  dyrisk interessert i smaker som passer sammen med øl. Christian har også bygget bryggeriet fra scratch i egen garasje.  Motiveres av idioti, tilsynelatende umulige oppgaver og elsker å prate til andre interesserte om øl. Holder ølskoler, smakinger og bryggekurs i Skippergata.  Christian har jobbet som tv-spill-pusher i Tromsø og Oslo, før han ble forsøkt bondefanget inn i databransjen.

Christian har  N+1 sykler som , en elsykkel og to barnesykler i omløp.

© BRYGGERI 13, TROMSØ MIKROBRYGGERI AS
org. nr: 915 180 329