Catering

Stort eller lite selskap?

Vi leverer catering til deg, nøyaktig slik du vil ha det. Fra 15 personer og opp til så mange som du ønsker. 

Konfirmasjon

Forretter

  • Blomkålsuppe – blomkål, bacon, urteolje (laktose, selleri)
  • Asparges – umberto chips, luftig hollandaise, bokhvete, kjørvel (gluten, sulfitt, egg)
  • Lett røkt laks – brunet smør majo, syltede beter, chips, (fisk, laktose, egg)

Hovedretter

  • Ytrefilet av okse, gulrotpure, aspargesbønner, brokkolini, rødvinsaus, fløtepotet a part, (legumer, sulfitt )
  • Svinenakke, selleripure, rotgrønnsaker, asparges, sjysaus og potet, (laktose)
  • Laks, hvit asparges, fennikel, agurk, potet, sandefjordsmør (laktose, fisk)

Desserter

  • Creme brule med sesongens tilbehør (laktose,egg)
  • Brownie med ganach, bakt hvit sjokolade,bringebæris (laktose,gluten)
  • Tilslørte bondepiker, epler,krem, crumble (laktose, gluten)

Fingermat

  • Bruschetta. (tre typer)
  • Laks sashimi 
  • Pulled And
  • Biff og syltet sopp
  • Ost og Marmelade
  • Skagen

Koldtbord

  • Spekeskinke (Umberto)
  • Picant salami
  • Roastbeef
  • Fenalår
  • Røkt skinke
  • Røket laks
  • Gravet laks/ørret
  • Sild (sursild, sennepssild)
  • Lammerull
  • Potetsalat
  • Tomatsalat
  • Eggerøre
  • Grønn aioli
  • Sennepsaus
  • Brød og smør

Tapas

  • Albondigas 
  • Lakse sashimi
  • Pølser fra Mydland 
  • Spicy øl kyllingklubber
  • Potetsalat
  • Tomatsalat
  • Ostetallerken
  • Spekemat tallerken
  • Marinert oliven
  • Persilleemulsjon (Grønn aioli)
  • Chili aioli
  • Brød og smør
  • Foccacia med urter


Grilling

  • Entrecote
  • Marinerte kyllinglår
  • To typer pølser fra Mydland
  • Grillet mais
  • Tomatsalat
  • Potetsalat
  • Coleslaw
  • Grønn salat
  • Syltet rødløk
  • Chimmichurri
  • Grillsaus
  • Brød og smør
  • God stemning

Julemat

  • Ribbe
  • Pinnekjøtt
  • Sosisser og medisterkaker
  • Rødkål med svisker og aprikos
  • Rotmos
  • Persillepotet
  • Julesaus (smak av øl og jul)
© BRYGGERI 13, TROMSØ MIKROBRYGGERI AS
org. nr: 915 180 329